Over ons

Het gemak van de 3-faserail in bedrijfspanden groeit en groeit. Steeds vaker zien mensen de voordelen en het gemak van trackrailverlichting. Track Rail Solutions heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van verkoop en montage van deze systemen. Maar we zetten ook in op het zoeken en vinden van innovatieve oplossingen, die een railsysteem nog aantrekkelijker kunnen maken. Daarbij kijken we verder dan alleen verlichting, want ook audio verdient volgens ons een plek aan je 3-faserail. Met de ontwikkeling van de Pontis hebben we de eerste stap gezet en kun je eenvoudig je Sonos One of Sonos One SL aan je railsysteem bevestigen.

Hoewel je steeds meer 3-faserails bij mensen thuis tegenkomt, richten wij ons vooral op bedrijven. We werken bijvoorbeeld vaak samen met winkels, horecagelegenheden en fitnesscentra.

Naast de Pontis werken we hard aan de ontwikkeling van meer audio-oplossingen voor 3-faserails. Wil je daar alvast meer over weten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!